Ένινγκ: «Περίμενα καλύτερη αντίδραση, να μπούμε με ορμή την Κυριακή»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Περίμενα καλύτερη αντίδραση, να μπούμε με ορμή την Κυριακή»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ επιβεβαίωσε την πρόθεση αλλαγών στο βασικό σχήμα στον αγώνα (10/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και δεν «επικύρωσε» την απουσία του Φραν Βέλεθ.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο και στην απώλεια δύο βαθμών. «Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις όπως και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως στην Ισπανία και στη Γαλλία. Να έχουμε συγκεκριμένο μέτρο και στις προσδοκίες μας, Δε θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτονόητο ότι ήθελα να κερδίσουμε, ήταν μέσα στις δυνατότητές μας. Δε χάσαμε το παιχνίδι, επιστρέψαμε, μπορούσαμε να το πάρουμε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Καλό είναι να πάρουμε και ένα μάθημα από αυτό».

Ρωτήθηκε σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες του έπειτα από το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. «Αυτό που θέλω και το συζήτησα με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχουν που έγιναν σωστά και άλλα που θέλουν βελτίωση. Θέλω καθαρές γραμμές σε αυτά που κάνουμε. Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι περισσότερη ορμή και πίεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα στην τακτική για βελτίωση. Δεχτήκαμε τέσσερα κόρνερ με Πανιώνιο και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Δεν επιβεβαίωσε την απουσία του Βέλεθ, καθώς σημείωσε ότι… «θα το δούμε. Σήμερα συμμετείχε προσεκτικά. Θα το ξέρουμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης όμως δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά».

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είπε ότι «πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με ποιότητα, ψηλά κορμιά. Θέλει να παίξει μπάλα όχι να καταστρέψει. Μας ευνοεί αυτό και τα δικά μας πλάνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα