Ντιγκινί: «Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον Ιντέγε»

Ντιγκινί: «Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον Ιντέγε»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον Ιντέγε»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί μίλησε για τον ρόλο του στον Άρη αλλά και για τον Μπράουν Ιντέγε αλλά και την «υποχρέωση» όλων να βοηθήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports για τις διαδοχικές νίκες του Άρη και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «χρειαζόμασταν τους βαθμούς και για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι θα τους πάρουμε. Όπως περιμένω να κάνουμε το ίδιο και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και συν τοις άλλοις, θεωρώ ότι είχαμε και περισσότερη τύχη σε σχέση μ’ αυτή που είχαμε απέναντι στη Λάρισα».

Αναφέρθηκε μάλιστα στις αγωνιστικές αλλαγές που δρομολογήθηκαν με την άφιξη του Μίκαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία. «Αυτό που άλλαξε είναι ότι είμαστε πιο οργανωμένοι και συμπαγείς στην άμυνα. Αυτό δουλεύουμε στην προπόνηση και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο, είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η βαθμολογική θέση του αντιπάλου».

Ρωτήθηκε για τον αγωνιστικό ρόλο του και απάντησε ότι… «η αγαπημένη θέση μου είναι να παίζω πίσω από τον επιθετικό, προσαρμόζομαι όμως σε όλες τις θέσεις. Έχω θέληση, είναι αλήθεια ότι, όταν αλλάζεις θέσεις λείπουν οι αυτοματισμοί, αυτό όμως μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω πιο συχνά. Γενικώς θα κάνω αυτό το οποίο χρειάζεται η ομάδα», είπε.

Εκεί αναφέρθηκε και στον Μπράουν Ιντέγε, με αφορμή το γεγονός ότι ο ίδιος πατάει πολύ συχνά στην περιοχή. «Οφείλω να δώσω στην ομάδα αυτό που χρειάζεται. Η ομάδα περιμένει από εμένα να σκοράρω, παράλληλα οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε τον Ιντέγε. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα μόνο από τον Μπράουν. Η συνεργασία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ιντέγε είναι παίκτης ομάδας υπό την έννοια ότι θα δουλέψει γι’ αυτήν, θα τρέξει πολύ, θα πιέσει, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να τον «ταΐσουμε» με πάσες και σέντρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα