Χωρίς Ζαμπά στο Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς Ζαμπά στο Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Χωρίς Ζαμπά στο Βόλο ο ΠΑΟΚ!

bet365

O Βραζιλιάνος δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής (25/10), αλλά δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει, λόγω μυϊκού προβλήματος, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς στο Βόλο.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο, εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος για την 8η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25.10) περιελάμβανε δουλειά στην φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, κάποια τελευταία κομμάτια τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι με… μπερδεμένους ρόλους.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε χθες κάποιες ενοχλήσεις, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, με διάφορα τεστ και υπέρηχο, δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση αλλά τελικά μετά από υπόδειξη του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς έχει υποστεί μία μυϊκή κάκωση α' βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έβγαλε ένα δυνατό ατομικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον τετρακέφαλο και την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί πέρασε τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβλήθηκε και θα ξεκινήσει κανονικές προπόνησεις από το Σάββατο (26.10).

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Φερνάντο Βαρέλα συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (25.10) ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη του Πανθεσσαλικού, στην οποία συμμετέχουν οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα