Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Σουντανί και η συζήτηση για το βίντεο των Λιβάια - Βράνιες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Σουντανί και η συζήτηση για το βίντεο των Λιβάια - Βράνιες

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός με την ΑΕΚ ενώ στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού συζητήθηκε το βίντεο των Λιβάια - Βράνιες με τα συνθήματά τους κατά του Ολυμπιακού.
Ο Αλγερινός άσος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δείχνει να είναι δυνατός υποψήφιος για την 11άδα του Μαρτίνς με την ΑΕΚ. Ο Σουντανί εφόσον ο Πορτογάλος καταλήξει στο 4-2-3-1 μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως θα εμπιστευθεί ξανά τους περισσότερους από τους βασικούς που είχε με την Μπάγερν Μονάχου.
Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, αριστερά ο Τσιμίκας και κέντρο άμυνας με Σεμέδο - Μεριά. Στο κέντρο ο Γκιγιέρμε με έναν εκ των Μπουχαλάκη - Καμαρά, μπροστά ο Σουντανί, άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά ο Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού έγινε αρκετά μεγάλη κουβέντα για το βίντεο των Λιβάια - Βράνιες με τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος της ομάδας. Δεδομένα ένα τέτοιο βίντεο λειτουργεί ακόμα πιο συσπειρωτικά στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα