Ο Ένινγκ τσεκάρει τις επιλογές του

Ο Ένινγκ τσεκάρει τις επιλογές του

Gazzetta team
Ο Ένινγκ τσεκάρει τις επιλογές του

bet365

Η συμμετοχή του Γιάννη Φετφατζίδη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και ο Μίκαελ Ένινγκ είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει τις επιλογές του για τον αγώνα (27/10, 17:15) με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έδειξε πρόβλημα, πρόκειται ωστόσο για έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει σταματήσει να παίζει από τα τέλη του περασμένου Ιούλη, λόγω και των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα. Αυτό το στοιχείο έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Άρη σε συνδυασμό μ’ έναν ερεθισμό που έχει ο παίκτης στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Η τελική εκτίμηση για τον Φετφατζίδη θα γίνει εντός 48ώρου, την ίδια ώρα όμως ο Μίκαελ Ένινγκ είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει τις διαθέσιμες επιλογές του. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι δύο. Είτε να μεταφέρει τον Νικολάς Ντιγκινί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και να δώσει φανέλα βασικού στον Ντάνι Λάρσον, είτε να ρίξει στο παιχνίδι τον Ντάνιελ Μαντσίνι καλύπτοντας τη δεξιά πλευρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα