Ένινγκ: «Παίξαμε έξυπνα, έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένινγκ: «Παίξαμε έξυπνα, έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στην αγωνιστική λογική του Άρη αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ο Γερμανός προπονητής είπε αρχικά ότι… «παίξαμε για 90 λεπτή συγκεντρωμένα. Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε πολλές φάσεις, είναι αρνητικό, γιατί δεν καθαρίσαμε νωρίς το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα που κάναμε. Δημιουργήσαμε βέβαια πολλές φάσεις τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε αλλά στο ανασταλτικό κομμάτι θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά. Ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μου για να προετοιμάσω την ομάδα ήταν μικρός και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, δεν αλλάξαμε την 11αδα γιατί ήθελα να δείξω την εμπιστοσύνη μου στα παιδιά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά αλλά γενικώς θέλω να βελτιώσω κάποια πράγματα».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές των Κόρχουτ, Φετφατζίδη, είπε: «Ο Κόρχουτ είχε μια ζαλάδα και ήταν έτοιμος να καταρρεύσει. Ο Φετφατζίδης είχε την κράμπα από άσχημο βήμα στο σπριντ και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό μυϊκό τραυματισμό. Δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, αλλά ήθελα να τους προφυλάξω».

Σχετικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, απάντησε: «Καταρχήν είμαι ικανοποιημένος γιατί φτάσαμε στο σημείο δημιουργίας ευκαιριών, προφανώς και θα έπρεπε να τις εκμεταλλευτούμε. Παίξαμε έξυπνα, περιμέναμε να κάνουμε αυτές τις ευκαιρίες, ήταν καθαρά θέμα ατυχίας, ειδικά αυτή του Ιντέγε».

Για το ότι αναγκάστηκε να αποσύρει τον Τόνσο, ενώ ο Αργεντίνος ετοιμαζόταν να περάσει στο παιχνίδι είπε ότι… «θέλαμε κατά βάση να κάνουμε επιθετική αλλαγή αλλά δύο παίκτες μας έκαναν σινιάλο ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Εκεί έπρεπε να σκεφτούμε να κρατήσουμε το 1-0 και ο Τόνσο το δέχθηκε αμέσως χωρίς πρόβλημα».

Ο Ένινγκ ρωτήθηκε για το επίπεδο του ρόστερ του και ήταν απόλυτος. «Το αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερη σιγουριά, γενικώς όμως έχουμε ισάξιους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είδαμε ότι Μπα και Λάρσον έδωσαν σημαντική ώθηση στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στα χέρια μου και είμαι αισιόδοξος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα