ΑΕΚ: Η εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου (pics)

ΑΕΚ: Η εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Η εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου (pics)

bet365

Μετά το μνημόσυνο για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Λουκά Μπάρλου ακολούθησε η εκδήλωση στη μνήμη του από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο Διστόμου.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οικοδεσπότης ήταν ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας και Αντικύρας κ. Γιάννης Σταθας ενώ το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος.

Εκεί ήταν η γυναίκα του Μπάρλου, Νόνη με τα δυο παιδιά του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος που ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης, ενώ στο πάνελ ήταν ακόμα ο πρόεδρος της Λέσχης, Σταμάτης Παπασταμάτης και ο Παντελής Νικολάου.

Διαβάστηκαν χαιρετισμοί από Δημήτρη Μελισσανίδη, Αλέξη Αλεξίου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μίμη Δομάζο και από ΣΦ ΑΕΚ Αθηνών.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης έπαιξε επτάλεπτο βίντεο με την επιμέλεια της κ. Παπασταμάτη και του AEK TV με τη ζωή του Λουκά Μπάρλου.

Εκτός του Μιμή Παπαϊωάννου από παίκτες ήταν και ο Θωμάς Μαύρος, ο Μιχάλης Συμιγδαλάς, ο Μπάμπης Ψιμόγιαννος ενώ σημαντική ήταν η παρουσία και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ένθερμου φίλου της ΑΕΚ, Βασίλη Σαραντίτη καθώς και του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα