ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μελισσανίδης: «Ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ»

Μελισσανίδης: «Ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ»

Μελισσανίδης: «Ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου και απηύθυνε χαιρετισμό στα 20 χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη της Ένωσης.

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ και πως το όραμά του καθοδηγεί την οικογένεια της Ένωσης, προσθέτοντας πως στο παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά στην Αγιά Σοφιά το κερί της ιστορικής μνήμης του και του παντοτινού και έμπρακτου σεβασμού θα είναι πάντα αναμμένο.

«Αγαπητοί φίλοι,

Χαιρετίζω, τη σημερινή εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λουκά Μπάρλο και από την πλευρά μου συγχαίρω τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ για αυτή την πρωτοβουλία στα είκοσι χρόνια από το θάνατό του και μάλιστα στη γενέτειρα του μεγάλου μας προέδρου.
 
Για όλους εμάς ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει ένα αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.

Το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Η προσφορά του στην ΑΕΚ είναι μόνιμη πηγή έμπνευσης.

Το όραμά του είναι αυτό που μας καθοδηγεί.
 
Ο Λουκάς Μπάρλος άνοιξε διάπλατα το δρόμο για μία μεγάλη ΑΕΚ και σε αυτόν τον δρόμο όλοι μας καλούμαστε να βαδίσουμε ακολουθώντας τα χνάρια του.

Τόσο σε επίπεδο αρχών, σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο έργων, που σε τελική ανάλυση είναι αυτά που μένουν στην ιστορία.
 
Πριν από σαράντα χρόνια ήταν αυτός που έβαλε το λίθο της τελευταίας μεγάλης επέκτασης στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κατασκευή της περίφημης σκεπαστής εξέδρας. Λίγοι τότε αξιολόγησαν το έργο του, αλλά το όνομά του πέρασε στην ιστορία με χρυσά γράμματα.
 
Σαράντα χρόνια μετά το έργο του Λουκά Μπάρλου θα τιμάται καθημερινά μέσα στο χώρο στον οποίο μεγαλούργησε, μέσα στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Στο παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά, που θα υπάρχει μέσα στην «Αγιά Σοφιά», δίπλα στα αποδυτήρια της ομάδας μας, το κερί της ιστορικής μνήμης και του παντοτινού και έμπρακτου σεβασμού θα είναι πάντα αναμμένο! 
 
Το όραμά του ζωντανεύει και πάλι!

Και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναφορά του για το γήπεδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώρισε μια μεγάλη αποθέωση από τον κόσμο.