ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
VAR: Ο Ολυμπιακός επιμένει πως δεν γίνεται σωστή χρήση του

VAR: Ο Ολυμπιακός επιμένει πως δεν γίνεται σωστή χρήση του

VAR: Ο Ολυμπιακός επιμένει πως δεν γίνεται σωστή χρήση του

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέδειξαν και στο σεμινάριο της ΚΕΔ / ΕΠΟ ότι εμμένουν στο γεγονός πως το VAR συνεχίζει να μην χρησιμοποιείται σωστά στην Ελλάδα.

Από τον Ολυμπιακό επισήμαιναν και την Πέμπτη πως το VAR εξακολουθεί να μην χρησιμοποιείται σωστά στην χώρα μας. Σε σχέση με την ΚΕΔ / ΕΠΟ με βάση όσα ακούστηκαν από τους ανθρώπους της κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος στοιχίζει 5.000 ευρώ, για να έχει την συνδρομή του VAR. Μαζί με τα πλει - οφ η σχετική πράξη οδηγεί στο συμπέρασμα πως η video τεχνολογία πέρα από το αρχικό ποσό αγοράς της επιβαρύνει κατά 6.000.000 ευρώ τον χρόνο. Σε μια συνεργασία με προοπτική πενταετίας. Στην ουσία πάντως τα χρήματα μπορεί να είναι ακόμα περισσότερα.
 
Παράλληλα εκτός των άλλων υπήρξε και μία κουβέντα για την γραμμή του οσφάιντ στο συνδρομητικό κανάλι. «Η γραμμή της Nova προκύπτει από ένα πρόγραμμα software. Δεν μπαίνει με το χέρι», ακούστηκε να λέει ο Κώστας Καραπαπάς, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Έχει δίκιο ο κύριος Καραπαπάς. Μέχρι τον Ιούλιο κανείς δεν αμφισβητούσε την γραμμή της Nova», συμπλήρωσε ο Αλέξης Δέδες από μεριάς ΕΠΟ.