Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ

Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ

Σταύρος Σουντουλίδης
Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της, σ’ ότι αφορά την αγορά ετήσιου πακέτου συνδρομής του PAOK TV, με τον με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης.

Και επίσημα, πλέον, η συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Πρακτόρων ΟΠΑΠ, για την οποία σας είχε ενημερώσει από τη Δευτέρα (14/10) το gazzetta.gr, έχει αρχίσει να «τρέχει», με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά την Πέμπτη (17/10) σε ανακοίνωση, με διευκρινήσεις που αφορούν την αγορά και την χρήση του ετήσιου πακέτου συνδρομής για το PAOK TV.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:

1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το [email protected].
2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στέλνουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

Όσα πρακτορεία έχουν ήδη αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή και επιθυμούν να επωφεληθούν της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 2310954099 ή το [email protected] για να γίνει η μετατροπή του πακέτου τους.

Όποια πρακτορεία έχουν αγοράσει την απλή συνδρομή θα πρέπει να επικοινωνήσουν κι αυτοί με το call center του PAOK TV για να γίνει αλλαγή του πακέτου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν νομικές κυρώσεις».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED