ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τους πράκτορες Κεντρικής Μακεδονίας για το PAOK TV

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τους πράκτορες Κεντρικής Μακεδονίας για το PAOK TV

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τους πράκτορες Κεντρικής Μακεδονίας για το PAOK TV

bet365

Σε συμφωνία που θα καλύπτει πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ της Μακεδονίας για το PAOK TV, προχώρησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με την Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουκρανία - Πορτογαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρισκόταν σε συζητήσεις με το προεδρείο της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας, αναφορικά με τη χρήση εντός των πρακτορείων του PAOK TV και της μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του «Δικεφάλου».

Μέχρι σήμερα υπάρχουν τα επαγγελματικά πακέτα (των 200 €), τα οποία έχουν προμηθευτεί αρκετοί πράκτορες προκειμένου να προβάλουν ζωντανά για τους πελάτες τους τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όχι όμως όλοι, κάποιοι είχαν αγοράσει το ετήσιο πακέτο των 69,99 €, κάτι που και οι δύο πλευρές ήταν σύμφωνοι ότι πρέπει να γίνει με μια καλύτερη και πιο προνομιακή τιμή.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε τη Δευτέρα (14/10) την προσφορά για την ετήσια συνδρομή (season 2019/20) του PAOK TV, που αφορά το σύνολο των πρακτορείων ανά την επικράτεια, η οποία ανέρχεται στα 124 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχει η σχετική ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες ΠΡΟ-ΠΟ και η ανακοίνωση για την προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παροχή της ετήσιας συνδρομής του ΠΑΟΚ TV στα 4,000 πρακτωρεία του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, αλλά ισχύουν μόνο όσα αναφέρονται στην ανακοίνωσης της Ένωσης Πρακτώρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED