ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα Πέλκας και Ζίβκοβιτς (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα Πέλκας και Ζίβκοβιτς (pics-vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα Πέλκας και Ζίβκοβιτς (pics-vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Πέλκας και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για τη δράση των πρωταθλητών Ελλάδας μέσω του PAOK Action:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action και το «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο» έφτιαξαν τη μέρα των φιλοξενούμενων του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό το στερεότυπο «ποδοσφαιρική ομάδα» . Ο Δικέφαλος αποδεικνύει καθημερινά ότι το ποδόσφαιρο για τον Σύλλογο είναι απλά η αφορμή για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Φροντίζει λοιπόν συνεχώς να στηρίζει και να βοηθά ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Άλλωστε Αθλητισμός σημαίνει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και φυσικά κοινωνική αλληλεγγύη.

Σε μία από τις πολλές δράσεις του PAOK Action λοιπόν, οι Δημήτρης Πέλκας και Ζίβκο Ζίβκοβιτς επισκέφθηκαν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης και πρόσφεραν απλόχερα χαρά, χαμόγελα και πολλά δώρα.

Οι δύο παίκτες αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, έπαιξαν ποδόσφαιρο και απόλαυσαν μαζί με τα παιδιά του Κέντρου απόλαυσαν τα σνακ που είχε ετοιμάσει το «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action στηρίζουν έμπρακτα την καμπάνια Ι.Δ.ΑΝ.ΙΚΑ και σας καλούν να συμπληρώσετε και εσείς την Ατομική Δήλωση Υποστήριξης στο www.idanika.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα