Ο Άρης και οι πρεμιέρες του Μίκαελ Ένινγκ

Ο Άρης και οι πρεμιέρες του Μίκαελ Ένινγκ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης και οι πρεμιέρες του Μίκαελ Ένινγκ

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ συνηθίζει να αναλαμβάνει ομάδες στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου καθώς αυτό έκανε τέσσερις φορές στο παρελθόν, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα στις δικές του πρεμιέρες.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην περίπτωση του 54χρονου προπονητή του Άρη είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και στις τέσσερις επαγγελματικές δουλειές που ανέλαβε, το έπραξε στα μέσα της χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι σε δύο περιπτώσεις ουσιαστικά επιστρατεύτηκε για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό έγινε δηλαδή τόσο στη Νυρεμβέργη όσο και στο Αμβούργο καθώς ήταν στο τεχνικό επιτελείο και εκτιμήθηκε ότι ήταν ο καταλληλότερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ξεκινώντας από τη Νυρεμβέργη ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Τόμας Φαν Χέσεν από τον Φλεβάρη του 2008 έως και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου. Τότε, η παραίτηση του Φαν Χέσεν συνδυάστηκε με την προαγωγή του Ένινγκ ο οποίος έκανε ντεμπούτο στις 31 Αυγούστου 2008 στο ισόπαλο 2-2 με την Άαχεν. Τότε μάλιστα, η ομάδα του είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 και ισορρόπησε την κατάσταση έχοντας στη λίστα των πρωταγωνιστών και τον Άγγελο Χαριστέα ο οποίος έδωσε την ασίστ για το τέρμα της ισοφάρισης.

Σε αντίθεση με την πρεμιέρα του στον πάγκο της Νυρεμβέργης, αυτή στο Αμβούργο δεν ήταν απλά εντυπωσιακά, αλλά εμφατική. Με το επιβλητικό 6-2 επί της Κολωνίας στις 19 Μαρτίου 2011 και σπουδαίο πρωταγωνιστή τον Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα.

Η πρεμιέρα στον πάγκο της Βάσας ήταν τουλάχιστον οδυνηρή καθώς στις 13 Φεβρουαρίου 2016 είδε την ομάδα του να φεύγει με το βαρύ 4-0 από την έδρα της Ντέμπρετσεν. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και στον πάγκο της Μάγκντεμπουργκ. Στις 23 Νοεμβρίου 2018 η γηπεδούχους Γκρόιτερ Φιρτ επικράτησε με 3-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα