Πολύωρη συνάντηση-ενημέρωση μεταξύ Χαριστέα-Ένινγκ

Πολύωρη συνάντηση-ενημέρωση μεταξύ Χαριστέα-Ένινγκ

Gazzetta team
Πολύωρη συνάντηση-ενημέρωση μεταξύ Χαριστέα-Ένινγκ

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας θα κάνει την πρώτη αναλυτική ενημέρωση στον Μίκαελ Ένινγκ ο οποίος αύριο (13/10) προβλέπεται να δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο 54χρονος προπονητής ήρθε σήμερα (12/10) στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά στον Άρη και φυσικά να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κίτρινους». Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει δύο συναντήσεις με τον Άγγελο Χαριστέα ο οποίος θα τον ενημερώσει τόσο για την ομάδα όσο και για ευρύτερα ζητήματα του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Γι’ αύριο έχει προγραμματιστεί το meeting του Γερμανού προπονητή τόσο με τον Τόλη Τερζή όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου όπου ο καθένας θα ενημερώσει αναλόγως του τομέα του. Ο Ένινγκ θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα την προσεχή Δευτέρα (14/10).

Αύριο ο Γερμανός θα έχει meeting με Τερζη και όλο το τεχνικό τιμ αλλά και το ιατρικό ώστε να έχει μια πλήρη ενημέρωση στον τομέα του καθενός . Δευτέρα θα κάνει την πρώτη προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα