Άρης: Το Σάββατο (12/10) έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίκαελ Ένινγκ

Άρης: Το Σάββατο (12/10) έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίκαελ Ένινγκ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Το Σάββατο (12/10) έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίκαελ Ένινγκ

bet365

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για την έναρξη της συνεργασίας του Άρη με τον Μίκαελ Ένινγκ ο οποίος αναμένεται το Σάββατο (12/10) στη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή είναι δεδομένη και σε πρώτη φάση αφορά συνεργασίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τις τοποθετήσεις του Τόλη Τερζή, πλέον η άφιξη του 54χρονου τεχνικού επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ Άρης καθώς σημειώθηκε ότι το Σάββατο (12/10) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια τελευταία συζήτηση και επί της ουσίας υπογραφή του συμβολαίου.

Το βέβαιο είναι επίσης ότι στο τεχνικό επιτελείο του Ένινγκ θα βρίσκεται και ο Τόλης Τερζής καθώς είναι δεδομένη η απόφαση παραμονής του στην ομάδα και μένει να φανεί, ποιοι άλλοι θα στελεχώσουν το τιμ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED