Σκέφτεται και πάλι την πρόσληψη ξένου προπονητή, στο προσκήνιο ο Ένινγκ

Σκέφτεται και πάλι την πρόσληψη ξένου προπονητή, στο προσκήνιο ο Ένινγκ

Σκέφτεται και πάλι την πρόσληψη ξένου προπονητή, στο προσκήνιο ο Ένινγκ

bet365

Ο Άρης σκέφτεται και πάλι να προχωρήσει στην πρόσληψη ξένου προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται στο προσκήνιο η συνεργασία με τον Μίκαελ Ένινγκ.

Η περίπτωση του 54χρονου Γερμανού τεχνικού είναι στην… πρώτη γραμμή, από την ημέρα επισημοποίησης του διαζυγίου του Άρη με τον Σάββα Παντελίδη. Πρόκειται για εισήγηση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, καθώς στο παρελθόν συνεργάστηκε μαζί του (σ. σ. Νυρεμβέργη), εκτιμά τις ικανότητές του και θεωρεί ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να βάλει τον Άρη στη σωστή τροχιά. Συν τοις άλλοις, πλέον δεν υπάρχει και διαθέσιμος χρόνος για την αναζήτηση άλλων λύσεων. Γιατί τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει κλοιό, διαπιστώνεται ότι η πρόσληψη προπονητή και το τέλος της υπηρεσιακής σχέσης με τον Τόλη Τερζή αποτελεί μονόδρομο και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι θέμα χρόνου να γίνει η τελική κίνηση.

Η περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ είναι προσιτή απ’ όλες τις απόψεις καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του ανταποκρίνονται στο ποσό που μπορεί και κυρίως θέλει να διαθέσει ο Αρης. Συν τοις άλλοις, ο Γερμανός προπονητής είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι δηλαδή πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο της συνεργασίας (αν φυσικά καταλήξει ο Άρης στην περίπτωσή του και ταυτοχρόνως επικυρωθεί η συμφωνία), το οποίο θα περιλαμβάνει τη συνεργασία και με τον Γιάννη Τσιώλη. Ο τελευταίος προέρχεται από το τμήμα σκάουτινγκ της Σάλκε και στην περίπτωση που «κλείσει» η συμφωνία, θα αποτελέσει τον βασικό συνεργάτη του.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες, με απώτερο σκοπό, εφόσον καταλήξουν οι «κίτρινοι» σε συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή, να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα