ΠΑΟΚ: Οι επιλογές Φερέιρα για την Τρίπολη

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές Φερέιρα για την Τρίπολη

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές Φερέιρα για την Τρίπολη

bet365

Ποιοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Στη Θεσσαλονίκη μένει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, για τον εκτός έδρας αγώνα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Αμέσως μετά το τέλος ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου» από την οποία απουσιάζει ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπορεί να επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως κρίθηκε ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση να αρχίσει να παίρνει χρόνο στα παιχνίδια της ομάδας.

Απών κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο μοναδικός που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Φερέιρα, που συνέχισε με πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα , Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς , Εσίτι , Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα