Η επιστροφή του Λούκας Σάσα και η αναλλοίωτη 11αδα

Η επιστροφή του Λούκας Σάσα και η αναλλοίωτη 11αδα

bet365

Ανεξαρτήτως του αρνητικού αποτελέσματος με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Τόλης Τερζής δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα (6/10, 19:30) με τον Ολυμπιακό, δεν του προσφέρουν εξάλλου αυτή τη δυνατότητα όσοι έρχονται από τον πάγκο.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Αλκμάαρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 200+ ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην πραγματικότητα, από το μυαλό του προπονητή του Άρη πέρασε μόνο μία σκέψη, η αντικατάσταση του Λίντσεϊ Ροζ (σ.σ. φέρει σοβαρή ευθύνη για τα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΛ) από τον Γιώργο Δεληζήση, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Κυρίως όμως, οι «κίτρινοι» έχουν πάρει ελάχιστα πράγματα από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο κι αυτό το γεγονός ουσιαστικά έχει «παγιώσει» τους πρώτους «11».

Για παράδειγμα, ο Ντάνι Λάρσον δεν έχει βρει ρυθμό από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν θυμίζει σε τίποτε τον παίκτη ο οποίος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν και μοιραία έχασε τη θέση του στην 11αδα. Κυρίως όμως, σε όλα τα παιχνίδια που «ήρθε» από τον πάγκο βυθίστηκε στη μετριότητα και χαρακτηρίστηκε από λανθασμένες αποφάσεις. Αμπού Μπα και Λερίν Ντουάρτε δεν έχουν βρει ρυθμό, ενώ ο Μάρτιν Τόνσον (μετά τις ευκαιρίες που πήρε στο ξεκίνημα της σεζόν) έχει απομακρυνθεί από τις βασικές επιλογές.

Ως εκ τούτου, η μοναδική αλλαγή που προβλέπεται να γίνει είναι η επιστροφή του Λούκας Σάσα στην 11αδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Χαβιέ Ματίγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα