Σουντανί: Πήρε... μπρος και φτιάχνει καλό δίδυμο με τον «καυτό» Ελ Αραμπί! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Σουντανί: Πήρε... μπρος και φτιάχνει καλό δίδυμο με τον «καυτό» Ελ Αραμπί! (poll)

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί επιβεβαιώνει πως βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό ενώ δείχνει να συγκροτεί δυνατή ομάδα με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος από την πλευρά του έχει τον πιο καλό συντελεστή γκολ σε σχέση με τις τελικές προσπάθειες στην κατηγορία και είναι στους πρώτους σκόρερ στην SL1!
Είχαμε σημειώσει τις προάλλες πως οι Σουντανί και Καμαρά επρόκειτο να δώσουν απαντήσεις και αγωνιστικές αποδείξεις και το έκαναν και οι δύο. Ο Σουντανί από την πλευρά του σημείωσε το γκολ του Νο2 φέτος στο πρωτάθλημα μετά το ματς με τον Βόλο. Σε 4 ματς στο σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει φτάσει τα 2 γκολ και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωσή του υπό την έννοια ότι είναι ένας παίκτης που λειτουργεί ως περιφερειακός επιθετικός και προσπαθεί να κινείται παντού. Ο Μαρτίνς τον υπολογίζει αρκετά στην θέση πίσω από τον φορ ή και πιο προωθημένο όμως ο Σουντανί παίζει και στα άκρα και συγκλίνει ενώ βγαίνει αρκετά εκτός περιοχής για να διεκδικεί μπάλες ή να ζητά μπάλα. Ο Αλγερινός δεν πτοήθηκε από τις δύο πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες του με την Λαμία ενώ μετά από τρεις συμμετοχές του στο πρωτάθλημα έχει βάλει τα 2 γκολ του σε 10 τελικές.
Επιπλέον είναι το 2ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος που βρίσκει δίχτυα καθώς με τον Παναθηναϊκό είχε βρεθεί εκτός των πλάνων του τεχνικού επιτελείου. Ο Σουντανί επίσης δείχνει πως φτιάχνει και ένα καλό και δυνατό δίδυμο με τον Ελ Αραμπί που του έβγαλε και την ασίστ στο τέρμα του. Ένας Ελ Αραμπί που φιγουράρει στην κορυφή της SL1 με τρία γκολ μαζί με Μαρκ Φερνάντεθ, Τσιλιανίδη, Μάνο και Βέλλιο. Επίσης ο Ελ Αραμπί είναι πρώτος μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα με συντελεστή 2.3 στην αναλογία γκολ με τελικές. Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών που φέτος έχει 5 γκολ σε 9 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει σκοράρει τα τρία γκολ του σε μόλις επτά τελικές! Με αυτήν την εικόνα και με αυτά τα στοιχεία δείχνει δε πως είναι ο πιο καθαρόαιμος στράικερ του ρόστερ της ομάδας του Μαρτίνς. Να σημειωθεί βέβαια ξανά πως ήταν καθοριστικός στην πρόκριση στα ματς με την Κρασνοντάρ με τα 2 του γκολ στο παιχνίδι της Ρωσίας.
Ο ΣΟΥΝΤΑΝΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Σε 4 αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα με 196 λεπτά παρουσίας: 2 γκολ
Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Σε 9 αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα με 435 λεπτά: 5 γκολ
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα