Ιντέγε: «Φεύγω στεναχωρημένος απ' την Τούμπα»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Φεύγω στεναχωρημένος απ' την Τούμπα»

bet365

Τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξέφρασε ο Μπράουν Ιντέγε, που δεν στάθηκε στο γκολ που σημείωσε.

Ο Άρης ισοφαρίστηκε στο φινάλε απ' τον ΠΑΟΚ (2-2) και ο Νιγηριανός φορ, που σκόραρε για το 0-1 και πανηγύρισε με τον... γνωστό του τρόπο στην Τούμπα, αναφέρθηκε στην οπισθοχώρηση της ομάδας του μετά το 1-2, τονίζοντας πως δεν ήταν εντολή του προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη μεικτή ζώνη:

«Η πίεση του αγώνα ήταν τέτοια που γυρίσαμε πίσω μετά την αποβολή και όχι κάποια εντολή του προπονητή. Ίσως να κάναμε και λάθος γιατί φάνηκε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Φεύγω στεναχωρημένος από το γήπεδο γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το χάσαμε για 30 δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε. το επόμενο παιχνίδι και να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα