Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε έχει κάνει ρεκόρ σκοραρίσματος! (vids, pics & poll)

Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε έχει κάνει ρεκόρ σκοραρίσματος! (vids, pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε έχει κάνει ρεκόρ σκοραρίσματος! (vids, pics & poll)

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ήδη κάνει με τον Ολυμπιακό προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα σε έναν σύλλογο και δείχνει πως θα βελτιώσει και άλλο τις επιδόσεις του και ότι θα κάνει ρεκόρ και στις ασίστ.
Ο Γκιγιέρμε - όπως έχει συμβεί και με άλλες περιπτώσεις παικτών στον Ολυμπιακό - έχει αναδειχθεί σε μεγάλο βαθμό στον σύλλογο. Σε τέτοιο επίπεδο που να έχει κάνει προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα σε έναν σύλλογο και μάλιστα με πιο μικρό αριθμό αναμετρήσεων από προηγούμενες ομάδες του. Στον Ολυμπιακό μετά από 42 αγώνες έχει βρει δίχτυα 7 φορές και έχει δώσει 2 ασίστ ενώ και πέρυσι και φέτος έχει αποδειχθεί παίκτης με καταλυτικό ρόλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Είναι ενδεικτικό ότι με Λα Κορούνια σε 67 αγώνες είχε 2 γκολ και 1 ασίστ, με την Κορίνθιανς σε 48 παιχνίδια 6 γκολ και 2 ασίστ, με Πορτουγκέζα 44 παιχνίδια με 4 γκολ και 1 ασίστ και με Ουντινέζε 44 αγώνες με 1 γκολ και 3 ασίστ. Στους Πειραιώτες πάντως από πέρυσι και το διάστημα που άρχισε να καθιερώνεται ως βασικός είναι με διαφορά ο πιο επιδραστικός τους χαφ και σε τομείς που δεν αποτυπώνονται με αριθμούς ενώ έτσι όπως συνεχίζει θα κάνει προσωπικό ρεκόρ καριέρας και στις ασίστ.
Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ
Ο Γκιγιέρμε ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και στις δηλώσεις παικτών στην μίνι ταινία του καναλιού του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League. Ο Γκιγιέρμε είπε πως και χάρις στον Θεό θα παίξει για πρώτη φορά στο Champions League, δείχνοντας την μεγάλη του πίστη, κάτι που γενικά υπάρχει στους Βραζιλιάνους. «Έχω ένα μωρό, που σίγουρα θα του διηγηθώ αυτήν την ιστορία», είπε ακόμα ο Γκιγιέρμε, αναφερόμενος στο παιδί του και δείχνοντας το πόσο σπουδαίες και μεγάλες στιγμές έχει ζήσει στην καριέρα του στους Πειραιώτες.
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ:
10-11 με Πορτουγκέζα: Σε 35 ματς 4 γκολ
11-12 με Πορτουγκέζα: Σε 20 ματς 2 γκολ και 2 ασίστ
12-13 με Κορίνθιανς: Σε 29 ματς 3 γκολ και 1 ασίστ
13-14 με Κορίνθιανς: Σε 5 ματς 1 γκολ
14-15 με Ουντινέζε: Σε 37 ματς δεν είχε γκολ ή ασίστ
15-16 με Ουντινέζε: Σε 8 ματς 1 γκολ
16-17 με Λα Κορούνια: Σε 34 ματς 2 γκολ και 1 ασίστ
17-18 με Λα Κορούνια: Σε 33 ματς δεν σκόραρε και δεν είχε ασίστ
18-19 με Ολυμπιακό: Σε 33 ματς είχε 4 γκολ και 2 ασίστ
Φέτος με Ολυμπιακό: Σε 9 ματς έχει 3 γκολ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ:
- 161 ματς ως αμυντικός χαφ
- 19 ματς ως κεντρικός χαφ
- 4 ως επιτελικός χαφ
- Οι φωτογραφίες με τα στατιστικά είναι από το Soccerbase και το Transfermarkt. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα