Χαριστέας σε παίκτες: «Σας πιστεύω, πάμε για τη νίκη»

Χαριστέας σε παίκτες: «Σας πιστεύω, πάμε για τη νίκη»

Gazzetta team
Χαριστέας σε παίκτες: «Σας πιστεύω, πάμε για τη νίκη»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε στη σημερινή (11/9) προπόνηση του Άρη και μίλησε στους παίκτες, εκφράζοντας τη σιγουριά του για το επίπεδο ικανοτήτων τους.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Για τις επόμενες ώρες, το ζήτημα προπονητή μπαίνει στην άκρη και στον Άρη προσανατολίζονται στον εντός έδρας αγώνα (15/9, 21:30) με τον Παναθηναϊκό. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε στη σημερινή (11/9) προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι, πάμε για τη νίκη και μόνο γι’ αυτή. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας, να κάνουμε την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε καλύτεροι και πιστεύω στις δυνατότητές σας», είπε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα