Σάσα Λούκας: «Χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση»

Σάσα Λούκας: «Χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση»

Gazzetta team
Σάσα Λούκας: «Χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση»

bet365

Ο Σάσα Λούκας μίλησε για την ανάγκη επανεκκίνησης αλλά και σωστής επιλογής στο ζήτημα του νέου προπονητή του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν στην αντιπροσωπεία των παικτών του Άρη που βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ. «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον κόσμο και τους νιώθουμε δίπλα μας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, ειδικά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Σάσα Λούκας αναφέρθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. «Είναι απαραίτητο να παρθεί σωστή απόφαση. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση έπειτα από το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητής γιατί αλλάζει η νοοτροπία και ο τρόπος δουλειάς. Ήταν απόφαση του προέδρου και πρέπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα