ΠΑΟΚ: Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει…

ΠΑΟΚ: Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει…

bet365

Η παραίτηση του Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και απομένει η απόφαση του ιδιοκτήτη των νταμπλούχων Ελλάδας για την αλλαγή σκυτάλης στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι σημαντική και άκρως ιδιαίτερη, μιλάμε για το «Νο1» του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένα πόστο στο οποίο θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, άλλη μια αλλαγή στον ΠΑΟΚ, μετά την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο το βράδυ του αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League.

O Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και τον συμπατριώτη του Αμπέλ Φερέιρα για την απόφασή του και παρότι βρέθηκε κανονικά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο φαίνεται να εμμένει στην παραίτηση, η τύχη της οποίας θα εξαρτηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει στα χέρια του την έγγραφη παραίτηση του Μπράνκο, ο οποίος είχε δείξει τάσεις αποχώρησης και πριν από τα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι πιθανότητες ανατροπής στην συγκεκριμένη υπόθεση φαντάζουν απειροελάχιστες.

Η περίοδος της διακοπής προσφέρεται για δουλειά στο γήπεδο, ωστόσο θα πρέπει οι πρωταθλητές Ελλάδας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο διάστημα και να φροντίσουν το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Πορτογάλου από το πόστο του αθλητικού διευθυντή να καλυφθεί άμεσα, αφού πρώτα υπάρξει μια κουβέντα γύρω από τον αντικαταστάτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα