Ολυμπιακός: Προς οριστική αποχώρηση ο Βούκοβιτς

Ολυμπιακός: Προς οριστική αποχώρηση ο Βούκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προς οριστική αποχώρηση ο Βούκοβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει σε διαδικασία αποδέσμευσης τον Γιάγκος Βούκοβιτς προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός πλάνων και ο Γιάγια Μπανανά.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Φινλανδία - Ελλάδα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως καταλήγουν σε μία αμοιβαία συμφωνία και κατανόηση για να σταματήσουν την συνεργασία τους. Ο Βούκοβιτς δεν υπολογιζόταν πλέον από τον Πέδρο Μαρτίνς και την ομάδα του Ολυμπιακού και θα πρέπει να βρει την επόμενη ομάδα του αφότου θα αποδεσμευτεί.

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός επρόκειτο να του δώσει ένα συμφωνηθέν ποσό για να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Ήδη το όνομα του Σέρβου δεν υπάρχει στο ρόστερ στο site του συλλόγου. Ο Βούκοβιτς είχε 33 ματς στον Ολυμπιακό με 3 γκολ και 1 ασίστ. Επίσης και ο Γιάγια Μπανανά είναι εκτός των πλάνων των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά και πρέπει να βρεθεί λύση και εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα