ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επικοινωνία Παντελίδη-Καρυπίδη για την παραίτηση

Επικοινωνία Παντελίδη-Καρυπίδη για την παραίτηση

Επικοινωνία Παντελίδη-Καρυπίδη για την παραίτηση

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την απόφαση παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη στον Θόδωρο Καρυπίδη και πλέον αναμένεται η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Αν θα την κάνει αποδεκτή και θα αποταθεί σε λύσεις όπως ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Τραϊανός Δέλλας ή θα προσπαθήσει να αλλάξει την απόφασή του έμπειρου τεχνικού.

Η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών έγινε λίγο μετά τη σχετική ανακοίνωση από τον Έλληνα προπονητή τόσο στην αίθουσα Τύπου όσο και στους ποδοσφαιριστές. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγα λεπτά της ώρας, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι δεδομένη η αποδοχή της παραίτησης, παρότι ο Σάββας Παντελίδης επέμεινε στην απόφασή του, εκτιμώντας ότι είναι καλύτερο για την ομάδα να αποχωρήσει.

Επί της ουσίας, πλέον το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκονται στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη. Αν δηλαδή θα την κάνει αποδεκτή και θα αποταθεί σε περιπτώσεις όπως οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Τραϊανός Δέλλας ή θα επιδιώξει μια συζήτηση με πιο… ήρεμα τα νεύρα με σκοπό να του αλλάξει την απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι στη συζήτηση που έγινε πριν από λίγο, ο Σάββας Παντελίδης ήταν βέβαιος και κάθετος επί της απόφασής του.