Άρης: Παραιτήθηκε ο Παντελίδης

Gazzetta team
Άρης: Παραιτήθηκε ο Παντελίδης

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης έριξε βόμβα μετά την ήττα του Άρη από τον Βόλο ΝΠΣ καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του!

Ο Σάββας Παντελίδης έριξε βόμβα μετά το παιχνίδι στον Βόλο καθώς ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη και μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτή από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε άμεσα υπεύθυνος για το αρνητικό αποτέλεσμα και υποστήριξε ότι «συγχαρητήρια στον αντίπαλο, μας κέρδισε δίκαια γιατί είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς κι αυτό φαινόταν στη διάρκεια του αγώνα. Αν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο πιστεύοντας ότι με τη φανέλα θα κερδίσουμε, κάνεις λάθος. Και από τη στιγμή που το έλεγα όλη την εβδομάδα και δεν κατάφερα να το εμφυσήσω στους παίκτες μου κι επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη, θα ήθελα να σας πω ότι σε λίγο θα θέσω παραίτηση μου. Θεωρώ τον εαυτό μου αποκλειστικά υπεύθυνο. Δεν ενημέρωσα ακόμη την ομάδα, θα το πω μόλις βγω από την αίθουσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα