Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Λοβέρα

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Λοβέρα

Gazzetta team
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Λοβέρα

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Μάξι Λοβέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Ροζάριο Σεντράλ το πρωί του Σαββάτου.

Ο Λοβέρα έχοντας περάσει τις ιατρικές εξετάσεις έπειτα από το μακρινό ταξίδι του από την Αργεντινή, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό.

«Μαξιμιλιάνο Λοβέρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό», έγραψαν οι ερυθρόλευκοι στα social media, υποδεχόμενοι στην ομάδα τον 20χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μαξιμιλιάνο Αλμπέρτο «Μάξι» Λοβέρα.

Το who is who

Ο Μάξι Λοβέρα είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1999 στη Λαγούνα Μπλάνκα της Αργεντινής και αγωνίζεται ως δεξιός μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σέντραλ και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής τις τελευταίες δύο σεζόν.

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Maximiliano Lovera welcome to Olympiacos FC!#Olympiacos #Welcome #MaximilianoLovera #WelcomeMaximiliano pic.twitter.com/tKr89qQDXu

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα