Ντάνιελ Μαντσίνι: Η μεγαλύτερη επένδυση του Άρη των τελευταίων χρόνων

Ντάνιελ Μαντσίνι: Η μεγαλύτερη επένδυση του Άρη των τελευταίων χρόνων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ντάνιελ Μαντσίνι: Η μεγαλύτερη επένδυση του Άρη των τελευταίων χρόνων

bet365

Η απόκτηση του Ντανιέλ Μαντσίνι στοιχειοθετεί υπέρβαση για τον Άρη καθώς συνολικά επενδύθηκε ένα ποσό άνω των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος Αργεντίνος μέσος βρίσκεται από χθες (26/8) στη Θεσσαλονίκη και αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο σύνολο. Στο ποσό της επένδυσης πρέπει να συμπεριληφθούν και τα περίπου 500.000 ευρώ που θα καταβάλλει ο Άρης στην Μπορντό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αθλητή κι έτσι προκύπτει το σύνολο των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «κίτρινοι» απέκτησαν τον Μαντσίνι με τα… μισά χρήματα σε σχέση με αυτά που είχε ζητήσει η Μπορντό στις αρχές του περασμένου Ιούνη. Τότε οι Γάλλοι ζήτησαν (αρχικά) ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ κι αυτό σταδιακά αυξανόταν διότι το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας ουσιαστικά ανέβασε την αγοραστική αξία του παίκτη. Αυτό σημείωναν τουλάχιστον τα γαλλικά ΜΜΕ, δίχως να είναι επιβεβαιωμένο αν επρόκειτο για τέχνασμα της Μπορντό για να «μεγαλώσουν» την τιμή, καθώς το σενάριο της εμπλοκής αγγλικής ομάδας δεν κράτησε για πολύ.

Για ένα διάστημα, οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την περίπτωση του Μαντσίνι καθώς αποφάσισαν να τα δώσουν όλα στον Ματέο Γκαρσία. Πληροφορίες που διέρρευσαν από την ΠΑΕ Άρης σημείωσαν ότι το «πακέτο» στον Αργεντίνο (νυν παίκτη του Ερυθρού Αστέρα) άγγιζε τα 3.3εκ. ευρώ. Περιλάμβανε 1.5εκ. ευρώ στη Λας Πάλμας και 1.8εκ. ευρώ στον ίδιο τον αθλητή για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Η απώλεια του Γκαρσία, έστρεψε το ενδιαφέρον στον Ντάνιελ Μαντσίνι και αποφασίστηκε να γίνει η μεγαλύτερη οικονομική επένδυση, όχι μόνο για φέτος, αλλά στον Άρη των τελευταίων χρόνων. Δείγμα, ίσως, του επιπέδου πίστης του Άρη στις δυνατότητες του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα