Ολυμπιακός: Το απόλυτο ρεκόρ καριέρας απαραβίαστης εστίας του Σα! (vids & poll)

Ολυμπιακός: Το απόλυτο ρεκόρ καριέρας απαραβίαστης εστίας του Σα! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το απόλυτο ρεκόρ καριέρας απαραβίαστης εστίας του Σα! (vids & poll)

bet365

Ο Ζοσέ Σα για έκτο φετινό ματς στον Ολυμπιακό κράτησε το μηδέν στην εστία του, που είναι ρεκόρ καριέρας για εκείνον και δείχνει και το πόσο καλά ξεκίνησε στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σανκτ Πάουλι - Κίελ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Πέντε ματς στο Champions League και ένα στην Super League 1. Στο σύνολο 540 λεπτά. Λεπτά όπου ο Ζοσέ Σα κράτησε το μηδέν και μάλιστα σε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ήταν ένας παίκτης - κλειδί σε δύσκολα ματς των Πειραιωτών, όπως το εκτός έδρας 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν και φυσικά και το 0-1 στην Πόλη με την Μπασακσεχίρ, όπου έπιασε πέναλτι για ακόμα μία φορά στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι το είχε κάνει στον αγώνα με την Μπέτις.

Ο Ζοσέ Σα έτσι και αλλιώς είναι από τις πολύ ισχυρές και σημαντικές προσωπικότητες του ρόστερ του Ολυμπιακού εντός και εκτός γηπέδου. Ο Πορτογάλος από την στιγμή που κράτησε το μηδέν και με τους Αρκάδες έχει κάνει το απόλυτο ρεκόρ καριέρας σε ματς που δεν έχει δεχθεί γκολ. Με τις φανέλες των Πόρτο και Μαρίτιμο η πιο καλή επίδοση που είχε ήταν δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με απαραβίαστη εστία. Στον Ολυμπιακό το έχει κάνει σε έξι αγώνες στην σειρά, δείχνοντας και το πόσο καλά έχει μπει στην φετινή χρονιά.

Επίσης εάν προσμετρήσουμε και τα δύο συνεχόμενα ματς από πέρυσι που είχε το μηδέν έχει ένα σερί οκτώ αγώνων με τον Ολυμπιακό! Να σημειώσουμε πως στους Πειραιώτες ήδη ο 26χρονος ύψους 1.92 μέτρων πορτιέρο έχει δώσει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του από κάθε άλλη ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την Πόρτο είχε 27, με την Μαρίτιμο είχε 24 και με τους ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς έχει 37.

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ:

Με Πλζεν εκτός: 0-0

Με Πλζεν εντός: 4-0

Με Μπασακσεχίρ εκτός: 0-1

Με Μπασακσεχίρ εντός: 2-0

Με Κρασνοντάρ εντός: 4-0

Με Αστέρα Τρίπολης εντός: 1-0

ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΠΕΡΣΙΝΑ:

Με Παναιτωλικό εκτός: 0-5

Με Ξάνθη εντός: 4-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα