ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παντελίδης: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Παντελίδης: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Παντελίδης: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στη νευρικότητα αλλά και στην επιθετική αναποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «νομίζω ότι πετάξαμε όλο το πρώτο ημίχρονο με τη νευρικότητα που είχαμε. Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν βιαστικοί κυρίως την ώρα που αμυνόμασταν, αλλά και όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Μετά το γκολ, δεν ηρεμήσαμε καθόλου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι για να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή με τον σωστό τρόπο, δεν βιαστήκαμε, το καταφέραμε αλλά δεν βάλαμε τα γκολ. Γενικώς, φέρνουμε καλά την μπάλα στην περιοχή αλλά εκεί δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο πρέπει. Κάποια παιδιά δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ. Κάποια πράγματα θα τα δούμε στις επόμενες ημέρες», είπε.

Ρωτήθηκε για την επιλογή του Φαμπιάν Έμαν αντί του Χουλιάν Κουέστα και αφού αρχικά είπε… «άλλη ερώτηση», συμπλήρωσε: «Όλοι είναι παίκτες της ομάδας. Αποφάσισα να βάλω τον Έμαν. Πριν μια εβδομάδα με ρωτήσατε γιατί παίζει ο Κουέστα».

Ρωτήθηκε για τους λόγους της νευρικότητας. «Νομίζω ότι η καλή εμφάνιση με τη Μόλντε μας έδωσε την εντύπωση ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι και θα είμαστε 2-0 στο πέμπτο λεπτό και θα τελειώσει το παιχνίδι στο δέκατο λεπτό. Είναι λάθος αυτό το σκεπτικό. Συν τοις άλλοις, όταν στην πρώτη ή δεύτερη τελική, δέχεσαι γκολ, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο γιατί δημιουργεί επιπλέον νευρικότητα».