Τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ και οι αντιδράσεις

Τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ και οι αντιδράσεις

Τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ και οι αντιδράσεις

bet365

Πέντε ημέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος και ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Τι ισχύει με το OPEN και η θύελλα αντιδράσεων των οπαδών προς τη Nova.

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

O Ιβάν Σαββίδης λίγο πριν αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές στα νησιά του Αιγαίου έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους συνεργάτες του, σ’ ότι αφορά τα «καυτά» ζητήματα που παραμένουν ανοικτά για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κάνουν πίσω στις θέσεις τους γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας, το συγκεκριμένο θέμα είναι το πρώτο στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα και τις τελευταίες μέρες έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδας παραμένουν, πέντε μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν δεν υπάρξει κάτι συνταρακτικό το προσεχές διάστημα, τότε τα δικαιώματα θα καταλήξουν στο OPEN, όπου προετοιμάζονται γι’ αυτό το ενδεχόμενο, άλλωστε η πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του καναλιού ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» μπορεί να πάει στο OPEN και να περιμένει, μπορεί κυρίως να ζήσει δίχως τηλεοπτικό συμβόλαιο, το ίδιο ισχύει και για κάποιες άλλες ομάδες, όχι όμως για όλες…

Με τη Nova δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής, ενώ η τελευταία τοποθέτηση του συνδρομητικού καναλιού περί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των νταμπλούχων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Μια τοποθέση εντελώς παράλογη όταν μιλάμε για έναν τηλεοπτικό φορέα που ουσιαστικά με τη θέση του απέναντι στον ΠΑΟΚ κατά πρώτο λόγο και ακολούθως απέναντι στον ΟΦΗ επιχείρησε να «παρέμβει» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που πέτυχε η Nova με τη χτεσινή τοποθέτηση της ήταν να προκαλέσει την «επίθεση» των φίλων του «Δικεφάλου», με εκατοντάδες αρνητικά σχόλια κατά του συνδρομητικού καναλιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν η Nova πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 4,9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, την ώρα που συζητούσε με την ΕΡΤ για 7,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην συζητάει για ένα ποσό μικρότερο των 6,5 εκατ. ευρώ μπορεί και παραπάνω.

Τόσο κοστολογεί την (τηλεοπτική) αξία μιας ομάδας που πέρσι κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και παράλληλα έκανε το νταμπλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα