Ατομικό οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης

Ατομικό οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης

Gazzetta team
Ατομικό οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης

bet365

Με τους Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. «Ιδιαίτερα» για το VAR και τις αλλαγες στους κανονισμούς.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με την Τραμπζονσπόρ. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό να έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, την Τρίτη (20/8) θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα κάτι που δεν αποκλείεται να επιφέρει την είσοδό του στην ευρωπαϊκή λίστα της Ενωσης για τους δύο αγώνες με τους Τούρκους.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν σεμινάριο με θέμα το VAR αλλά και τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας από τη Διεθνή Παρατηρητή Διαιτησίας, κ. Αντωνίου Κόκοτου.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί στα Σπάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα