ΑΕΚ: Μέσα ο Ολιβέιρα, εκτός ο Μπακάκης με Μπασάκσεχιρ

ΑΕΚ: Μέσα ο Ολιβέιρα, εκτός ο Μπακάκης με Μπασάκσεχιρ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα ο Ολιβέιρα, εκτός ο Μπακάκης με Μπασάκσεχιρ

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο αυριανό φιλικό με την Μπασάκσεχιρ. Εκτός έμειναν ο Μπακάκης και οι Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία της για το αυριανό φιλικό (20:30) κόντρα στην Μπασάκσεχιρ στο ΟΑΚΑ, στην πρόβα τζενεράλε των κιτρινόμαυρων ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται φυσικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Ένωσης.

Εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης που πρόκειται να ξεπεράσουν απόλυτα τα προβλήματά τους τις προσεχείς μέρες, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος επίσης δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Μπασάκσεχιρ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάο, Μάνταλος, Σαρδέλης, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα