Ο Πάκο Ερέρα πιέζει τον Ματέο Γκαρσία για να τον πάρει στην Μπέρμιγχαμ!

Ο Πάκο Ερέρα πιέζει τον Ματέο Γκαρσία για να τον πάρει στην Μπέρμιγχαμ!

Ο Πάκο Ερέρα πιέζει τον Ματέο Γκαρσία για να τον πάρει στην Μπέρμιγχαμ!

bet365

Η αγγλική ομάδα που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία είναι η Μπέρμιγχαμ καθώς ο Πάκο Ερέρα ασκεί πίεση τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στη Λας Πάλμας!

Άγιαξ - Αϊντχόφεν με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ισπανός προπονητής ο οποίος ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Άρη, βρίσκεται πλέον στο τεχνικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που κίνησε θέμα «Ματέο Γκαρσία» στον αγγλικό σύλλογο και εγγυήθηκε για την ορθότητα της μεταγραφής. Μάλιστα, εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες ασκεί πίεση τόσο στον Αργεντίνου επιθετικό όσο και στους ανθρώπους της Λας Πάλμας με τους οποίους συνεργάστηκε εξάλλου στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι και τότε (τον περασμένο Γενάρη) επικοινωνούσε με τον Ματέο Γκαρσία και τον πίεζε να αφήσει τον Άρη και να επιστρέψει στην ομάδα των Κανάριων Νησιών!

Σημασία έχει όμως το σήμερα. Αυτή τη στιγμή η Μπέρμιγχαμ δείχνει να έχει αποκτήσει προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Πάκο Ερέρα η οποία (ως ένα βαθμό) εγγυάται στον Αργεντίνο έναν σοβαρό αγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον της DC United αλλά η πρόταση της αμερικανικής ομάδας δεν ικανοποιεί τη Λας Πάλμας, ενώ δεν έχει «φύγει» η προοπτική της Ελλάδας.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο 48ώρο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων της Λας Πάλμας με τον ατζέντη του Ματέο Γκαρσία για να γίνει η τελική επιλογή βάσει τόσο της οικονομικής προσφοράς του κάθε συλλόγου αλλά και της επιθυμίας του αθλητή. Αποδείχθηκε εξάλλου ότι ανεξαρτήτως των προθέσεων της ισπανικής ομάδας, ο Αργεντίνος έχει τον πρώτο λόγο καθώς ήδη απέρριψε 1-2 προοπτικές που του παρουσίασε η Λας Πάλμας με σκοπό να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πώλησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα