Ολυμπιακός: Διετές το συμβόλαιο του Αλέν

Ολυμπιακός: Διετές το συμβόλαιο του Αλέν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διετές το συμβόλαιο του Αλέν

bet365

Ο Μπόμπι Αλέν θα κλείσει και τυπικά με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στην ομάδα του Ολυμπιακού για να είναι ο Νο2 πίσω από τον Ζοσέ Σα και να κλείσει την τριάδα ο νεαρός Τζολάκης.

Ο 27χρονος πορτιέρο ύψους 1.85 πέρυσι είχε ως γνωστόν 15 συμμετοχές, το συμβόλαιό του εξέπνευσε από τα τέλη Ιουνίου και δεν ήθελε να συνεχίσει στη Ντιζόν. Ο Μπόμπι Αλέν έχοντας συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ήρθε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης για τα ιατρικά και γενικότερα το τυπικό σκέλος της υλοποίησης της μεταγραφής του. Το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών ενώ μεγάλα γαλλικά ΜΜΕ, όπως η Equipe στάθηκαν σε αυτήν την μεταγραφή. Να τονιστεί ξανά πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητά και δημιουργικό χαφ για τον άξονά του και ενδεχομένως για την μεσαία γραμμή του να γίνουν άλλες δύο προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα