Άκπομ: «Θετικό για μας ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί» (vid)

Άκπομ: «Θετικό για μας ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί» (vid)

Gazzetta team
Άκπομ: «Θετικό για μας ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί» (vid)

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ χαρακτήρισε καλό «τεστ» το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, καθώς και «θετικό» το γεγονός ότι ο Άγιαξ θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη μεταξύ τους κόντρα στο Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-3 της Άντερλεχτ στο Βέλγιο σε φιλικό αγώνα, με τον Άγγλο φορ να σκοράρει και στη συνέχεια να μιλάει ενόψει και των αγώνων με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις καιρικές συνθήκες και πόσο τους δυσκόλεψαν σήμερα: "Πραγματικά είχε ζέστη και ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε όπως θέλαμε, αλλά για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Θα παίξουμε στην Ευρώπη και έπρεπε να συνηθίσουμε και σε έναν διαφορετικό τύπο θερμοκρασίας".

Για τις "φαρμακερές" κόντρες του ΠΑΟΚ: "Δε νομίζω ότι ήταν αυτό ακριβώς το πλάνο μας αρχικά, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα και το κάναμε νομίζω πολύ καλά αυτό σήμερα, βάζοντας 3 γκολ σε αντεπιθέσεις".

Για το θέμα στις στημένες φάσεις της Άντερλεχτ: "Αυτό μας είπε και ο προπονητής. Μας είπε να προσέχουμε στο ημίχρονο, γιατί η Άντερλεχτ μπορούσε να απειλήσει μόνο από στατικές φάσεις. Θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας, για να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε με τον προπονητή μας".

Για τη δική του παρουσία: "Δεν με ενόχλησε κάτι, απλά έχω προσδοκίες από τον εαυτό μου. Ένιωθα ότι θα έπρεπε να έχω σκοράρει, στις ευκαιρίες που μου δόθηκαν".

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ: "Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το γεγονός ότι δεν είμαστε το φαβορί, μπορεί να είναι θετικό για εμάς. Και ο Άγιαξ όμως σκέφτεται ότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που κατέκτησε αήττητη το νταμπλ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα