Παναιτωλικός: Φέρνει τον Χουάν Ανχελ Ρομάν (vid)

Παναιτωλικός: Φέρνει τον Χουάν Ανχελ Ρομάν (vid)

bet365

Ο 26χρονος ακραίος που είναι «απόφοιτος» της «Μασία», βρίσκεται μια ανάσα από τα «καναρίνια»
Αρωμα από Μπαρτσελόνα αναμένεται έχει την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάν Ανχελ Ραμάν. Πρόκειται για τον 26χρονο αριστερό εξτρέμ που έπαιζε το τελευταίο εξάμηνο στην πολωνική Μιέντζ Λέγκνικα (12 συμ./ 5 γκολ) και ακολουθείται από εξαιρετικές συστάσεις. Γεννημένος τον Μάιο του 1993 στο Ρέους, σε ηλικία 16 ετών βρέθηκε στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Ομως λίγο αργότερα επέστρεψε στην Ισπανία και στην Μπαρτσελόνα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού νωρίτερα πήρε το... απολυτήριό του από τη «Μασία».
Με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» έπαιξε σε 70 ματς και σημείωσε 9 γκολ. Αριστεροπόδαρος και καλός στο 1 vs 1, έφτιαξε «καλό» όνομα στη χώρα και μετακινήθηκε στη Βιγιαρεάλ. Μετά βρέθηκε στην Μπράγκα (κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας), την Σλασκ Βρότσαλβ της Πολωνίας, την κυπριακή ΑΕΛ και πέρσι επέστρεψε στην Πολωνία. Οπου τελευταία φορά έπαιξε ανήμερα των γενεθλίων του (18/5), όπου η Μιέντζ Λέγκνικα κέρδισε τη Βίσλα Κρακοβίας και εκείνος πέτυχε δύο γκολ. Ομως δεν ήθελε να μείνει και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Αγρίνιο. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα