ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παντελίδης: «Απέχουμε πολύ από αυτό που θέλουμε»

Παντελίδης: «Απέχουμε πολύ από αυτό που θέλουμε»

Παντελίδης: «Απέχουμε πολύ από αυτό που θέλουμε»

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε καλύτερη την αγωνιστική εικόνα του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που περιμένει να πάρει από τον Σάσα Λούκας.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «βάζοντας στην ίδια ζυγαριά την απόδοσή μας στον πρώτο αγώνα με αυτή του σημερινού, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, παρουσιάσαμε βελτίωση αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό. Μέρα με τη μέρα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος γι’ αυτό και μην ξεχνάμε ότι καλά-καλά δεν έχουμε δουλέψει τόσο στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα βλέπετε μια καλύτερη ομάδα σαν σύνολο. Σε σχέση με την απόδοσή μας στο πρώτο φιλικό αγώνα υπάρχει διαφορά αλλά παραμένουμε πίσω».

Ερωτηθείς για τη Γάνδη, απάντησε ότι «υπάρχει διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με την πρώτη αντίπαλό μας και κυρίως είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με μας καθώς αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό παιχνίδι της. Πριν εξάλλου προχωρήσουμε στις αλλαγές στο μεσοαμυντικό τομέα, δεν είχαμε πρόβλημα, ασχέτως που επαναλαμβάνω ότι απέχουμε πολύ από αυτό που θέλουμε».

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για το αν έχει καταλήξει σε αποφάσεις σε επίπεδο προσώπων και απάντησε ότι «όταν φθάσουμε σ’ αυτό το σημείο πάντα επιλέγεις παίκτες οι οποίοι από φυσικής κατάστασης είναι καλά». Ρωτήθηκε για τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή και αφού χαμογέλασε, απάντησε… «εντάξει ήταν λίγο αυστηρός».

Ερωτηθείς τέλος για τον Σάσα Λούκας και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει, είπε: «Είναι ένα παιδί το οποίο έχουμε δει γιατί τον παρακολουθούμε αρκετό καιρό. Περιμένουμε να μας δώσει όγκο στον χώρο του κέντρου. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος, αυτή η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται 1-2 παίκτες για να κάνουν μεγάλες αποστάσεις με μεγάλη ταχύτητα. Αυτός είναι ο ρόλος του Σάσα συν τοις ότι μπορεί να μοιράσει μπάλα και να μας δώσει πολύτιμες λύσεις».