ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φετφατζίδης: «Θέλω να έχω ηγετικό ρόλο»

Φετφατζίδης: «Θέλω να έχω ηγετικό ρόλο»

Φετφατζίδης: «Θέλω να έχω ηγετικό ρόλο»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται στην Ολλανδία, προπονείται για πρώτη φορά με τον Άρη και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ρόλο που θέλει να έχει στον Άρη.

Ο έμπειρος επιθετικός υποστήριξε αρχικά ότι… «είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα. Θέλω να κάνουμε καλύτερα πράγματα την επόμενη χρονιά σε σχέση με αυτά που πετύχαμε πέρυσι», ενώ σε ερώτηση για το αν προέκυψε ξαφνικά ο Άρης, σ’ ένα διάστημα κατά το οποίο εξέταζε τις προοπτικές του εξωτερικού, απάντησε: «Υπήρξαν συζητήσεις αλλά ο Άρης πάντα υπήρχε στο μυαλό μου».

Ο Φετφατζίδης εξήγησε γιατί έχει διαφορετικό χαρακτήρα αυτή η συμφωνία του με τον Άρη σε σύγκριση με την ολιγόμηνη παρουσία του στο περσινό Πρωτάθλημα. «Θεωρώ ότι είναι διαφορετικό και πιο σοβαρό να έρχεσαι από την αρχή της σεζόν με συμβόλαιο δύο χρόνων απ’ ότι στη μέση της χρονιάς και για έξι μήνες. Δεν υπάρχει σύγκριση. Θα νιώσω περισσότερο δεμένος με την ομάδα κι όπως είπα, θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από πέρυσι», είπε και αναφέρθηκε στον στόχο. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που κάναμε τόσο με τον προπονητή όσο και με τη διοίκηση. Θέλουμε να πάμε καλά, τα βασικά είπαμε. Ο στόχος είναι σίγουρα να προκριθούμε από τη Λεμεσό και να προχωρήσουμε εκεί που μπορούμε, όσο πιο μακριά γίνεται. Πρώτα κοιτάμε αυτό το παιχνίδι και θα είναι ιδιαίτερο αν μπουμ στους ομίλους του Europa League».

Ο Φετφατζίδης ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη ο οποίος είχε αναφερθεί στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει κάθε παίκτης για να έχει φανέλα βασικού. «Θεωρώ ότι, αν είναι αληθινά αυτά που είπε, θα συμφωνήσω, πρέπει να νιώσω περισσότερο την ομάδα. Δεν έχω να επισημάνω κάτι ή να απαντήσω. Θα προσπαθήσω να πετύχω περισσότερα πράγματα, να απαντήσω μέσα στο γήπεδο», απάντησε και αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά. «Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι περίμενα να παίξει περισσότερο. Αυτό δεν έγινε. Περίμενα να ξεκινήσω περισσότερα ματς βασικός ή να μην βγαίνω αλλαγή όπως συνέβη σε κάθε αγώνα. Βέβαια, η ομάδα ήταν δεμένη, τα παιδιά ήταν πιο έτοιμα και πέτυχαν πολλά πράγματα και χωρίς εμένα».

Στάθηκε μάλιστα στον ρόλο που θέλει να έχει την επόμενη χρονιά αλλά και στην Εθνική ομάδα. «Θα το ήθελα πολύ (για να έχει ηγετικό ρόλο) και πραγματικό ελπίζω να συμβεί αυτό. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Η Εθνική είναι επίσης στο μυαλό μου, πάντα είναι, θα ήθελα πολύ να παίξω».