Οι δύο χαφ που θέλει ο Παντελίδης και ο Μπάσα

Οι δύο χαφ που θέλει ο Παντελίδης και ο Μπάσα

Οι δύο χαφ που θέλει ο Παντελίδης και ο Μπάσα

bet365

Η αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη δημιούργησε μεγάλο κενό στη μεσοαμυντική γραμμή του Άρη και ο Σάββας Παντελίδης θέλει την απόκτηση δύο παικτών στη συγκεκριμένη θέση.

Πριν «κλειδώσει» η αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη κι έχοντας διαπιστώσει ότι το διαζύγιο με τον 24χρονο μέσο ήταν αναπόφευκτο, οι επιτελείς του Άρη μπήκαν σε διαδικασία αναζήτησης αμυντικού χαφ. Η τελική απόφαση του Σάββα Παντελίδη προβλέπει την απόκτηση δύο αμυντικών χαφ. Ο Χάβι Καστεγιάνο είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τους «κίτρινους» αλλά δεν είναι η βασική επιλογή. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επικοινωνία με τη Λας Πάλμας για να μάθουν τα δεδομένα της περίπτωσης του 31χρονου παίκτη και στο τραπέζι τέθηκε θέμα ετήσιο δανεισμού. Μέχρι στιγμής όμως, ο Άρης δεν έκανε την αποφασιστική κίνηση, ίσως γιατί έχει ενδοιασμούς από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο αθλητής στην τελευταία διετία. Ίσως πάλι να μην έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του Άρη.

Το ενδεχόμενο απόκτησης δύο αμυντικών χαφ, λογικά, περιορίζει και τον ρόλο του Μίτζεν Μπάσα. Για τον Αλβανό διεθνή μέσο, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.vipsport.al», σημειώνει ότι οι σχέσεις του παίκτη με τον Άρη βρέθηκαν σε… κρίση, αλλά η παρουσία του στην Ολλανδία σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους ανθρώπους του Άρη, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

«Το μέλλον του Μίτζεν Μπάσα παραμένει θολό καθώς δεν πέρασε εύκολες στιγμές στον Άρη στη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον η κατάσταση ηρέμησε και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του Μπάσα με τη διοίκηση… Ο διεθνής μέσος πρόσφατα ταξίδεψε στην Ολλανδία με τον Άρη για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στο τέλος της προηγούμενους σεζόν, ο Μπάσα πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς τελείωσε την χρονιά στον πάγκο και ο προπονητής δεν του έδωσε λεπτά συμμετοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων και καταλήγει ότι ο παίκτης πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα