Παντελίδης: «Ελάχιστοι έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη»

Παντελίδης: «Ελάχιστοι έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Ελάχιστοι έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη»

bet365

Μέσα στο επόμενο 48ώρο ο Γιάννης Φετφατζίδης θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη στην Ολλανδία και στο περιθώριο της σημερινής (2/7) προπόνησης, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την παραμονή του έμπειρου επιθετικού.

Είναι δεδομένο ότι ελάχιστοι Έλληνες παίκτες έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη Φετφατζίδη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν αμφισβητείται η ποδοσφαιρική ικανότητά του και η δυνατότητα ανταπόκρισης στον ρόλο που θα του αναθέσει ο Σάββας Παντελίδης. Το ζητούμενο για τον 28χρονος επιθετικό έχει να κάνει με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Ο προπονητής του Άρη μίλησε για την παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη στο περιθώριο της σημερινής (2/7) πρωινής προπόνησης της ομάδας στην Ολλανδία.

«Από όλους τους παίκτες που είδαμε για τη συγκεκριμένη θέση, ελάχιστοι είχαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη. Αυτό όμως που θέλω εγώ να δω από τον παίκτη είναι και κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και λειτουργούμε ως σύνολο. Κανείς δεν έχει πάρει στο σπίτι του φανέλα βασικού. Θα πρέπει, όπως και όλα τα παιδιά, να δουλέψει σκληρά και με χαμηλά το κεφάλι. Αν έρχεται πίσω στην ομάδα με αυτή τη νοοτροπία, τότε όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού έδειξαν ξεκάθαρα τα «θέλω» του από τον Φετφατζίδη, σαφέστατα στοιχειοθετούν μήνυμα και στον ίδιο ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρή ούτως ώστε να έχει ρόλο και τη θέση που θέλει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα