Η αποστολή του Άρη στην Ολλανδία

Η αποστολή του Άρη στην Ολλανδία

Gazzetta team
Η αποστολή του Άρη στην Ολλανδία

bet365

Αύριο (1/7) το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, ενώ ο Φαμπιάν Έμαν θα ταξιδέψει απευθείας στο κέντρο προετοιμασίας στο οποίο θα καταλύσουν οι «κίτρινοι». Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αποτελείται από τους: Basha, Clemente, Cuesta, Diguiny, Duarte, Ideye, Korhut, Larsson, Martinez, Matilla, Rose, Souza, Tonso, Velez, Younes, Δεληζήση, Κωνσταντινίδη, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Τζανακάκη, Τσαγκαλίδη, Τσιλιγγίρη.

*Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Γιώργος Κολτσίδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα