«Τελείωσε» του Σιώπη, πάει Αλάνιασπορ

«Τελείωσε» του Σιώπη, πάει Αλάνιασπορ

«Τελείωσε» του Σιώπη, πάει Αλάνιασπορ

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ καθώς επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ του Άρη και της τουρκικής ομάδας. Τριετές συμβόλαιο 2.1 εκατομμυρίων ευρώ θα υπογράψει ο 24χρονος αθλητής.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της πολύκροτης ιστορίας παίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Κι αυτό διότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη στην τουρκική ομάδα, γι’ αυτόν τον λόγο στο διάστημα των επαφών (κράτησαν περίπου δύο εβδομάδες) προσπάθησε να την αποτρέψει. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό ήταν αδύνατο. Από τη στιγμή που η Αλάνιασπορ κάλυπτε τη ρήτρα των 500.000 ευρώ (σ.σ. από αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%) και ο ίδιος ο αθλητής ήθελε να αποχωρήσει, έγινε αντιληπτό ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως πιθανότητα παραμονής του παίκτη. Απέμενε να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής του ποσού.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο ατζέντης του Σιώπη βρίσκεται από το πρωί στην Τουρκία με απώτερο σκοπό να δρομολογήσει όλες τις οικονομικές και νομικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της αγοροπωλησίας. Σε ότι αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σιώπης στην Αλάνιασπορ είναι ηγεμονικό. Για την ακρίβεια προβλέπει συνολικές απολαβές 2.1 εκατομμυρίων ευρώ για διάστημα τριών χρόνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα