Αυτός είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που φέρνει ο ΠΑΟΚ (vids)

Αυτός είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που φέρνει ο ΠΑΟΚ (vids)

Αυτός είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που φέρνει ο ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο από την Κορίνθιανς και να προσθέσει έναν ταλαντούχο και ελπιδοφόρο Βραζιλιάνο μέσο στο ρόστερ του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν φτάσει σε συμφωνία τόσο με την Κορίνθιανς, όχι στα νούμερα που παρουσίαζαν από τη Δευτέρα (24/6) στη Βραζιλία, αλλά με τα σχεδόν μισά χρήματα από τα 5.000.000 ευρώ, που αρχικά ειπώθηκε και γράφθηκε ότι θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ, όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν όλα κυλήσουν ομαλά αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με το «Δικέφαλο».

H Κορίνθιανς αγόρασε πέρσι το 100% των δικαιωμάτων του καταβάλλοντας 1,2 εκατ. ευρώ στη Φλουμινένσε, ενώ τώρα προσανατολίζεται να διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό (15%) για μελλοντική πώλησή του.

Με τη φανέλα της Κορίνθιανς, ο Ντάγκλας έπαιξε μόλις 22 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ. Υπό τις οδηγίες του Φάμπιο Καρίγιε είχε μόλις μια παρουσία σ’ ένα φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Σάντος πριν δοθεί δανεικός στην Μπαία, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε συνολικά 30 αγώνες και να γίνει βασικός στην ενδεκάδα της.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται με πολλά παιχνίδια στα πόδια του, με αγωνιστικό ρυθμό καθώς έπαιζε μέχρι και τις 13 Ιουνίου επίσημα ματς με την Μπαία.

Η πορεία του

Προηγουμένως στη Φλουμινένσε, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών, αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια, ενώ πρόλαβε στα πρώτα του βήματα από την U20 της «Φλου» στην πρώτη ομάδα, το καλοκαίρι του 2015, να συνυπάρξει στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια με τον μεγάλο Ροναλντίνιο.

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015 έκανε το ντεμπούτο του, παίζοντας ως αλλαγή για έντεκα λεπτά, στο κλασικό ντέρμπι εναντίον της Φλαμένγκο και τέσσερις μέρες αργότερα ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Κοριτίμπα σε ηλικία 18 ετών και 7 μηνών.

Οι εμφανίσεις του με τη Φλουμινένσε έφερε την κλήση του στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας παίζοντας μέχρι και την U20, όπου συνυπήρξε με τον Λέο Ζαμπά σ’ ένα τουρνουά το 2016 στη Βόρεια Κορέα τον Μάιο του 2016, ενώ για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι κάτω των 23 ετών (γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1997) οπότε δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς με τη δική του παρουσία η βραζιλιάνικη παροικία της Τούμπας θα ανέρχεται πλέον στους έξι (Μάτος, Μαουρίσιο, Ζαμπά, Ενρίκε, Ροντρίγκο, Ντάγκλας) ποδοσφαιριστές από τη χώρα της σάμπα και του καφέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα