Μια ανάσα από Ατρόμητο ο Βέλλιος!

Μια ανάσα από Ατρόμητο ο Βέλλιος!

Gazzetta team
Μια ανάσα από Ατρόμητο ο Βέλλιος!

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει στην Ελλάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου, έχοντας επέλθει συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου! Μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Έλληνας επιθετικός...

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 180+ ειδικά! (21+)

O 27χρονος επιθετικός θα επαναπατριστεί έπειτα από τρία χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε βρεθεί στον Ηρακλή τη σεζόν 2015-2016 και έκτοτε είχε φύγει ξανά για το εξωτερικό, όπου τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Απόστολος Βέλλιος έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ατρόμητο του Γιάννη Αναστασίου, με την ομάδα του Περιστερίου να κάνει την υπέρβαση με την μεταγραφή αυτή καθώς λέγεται πως το διάρκειας δύο ετών, συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης, θα τον κάνει τον πιο καλά αμειβόμενο στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Ο Βέλλιος, την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στο Βέλγιο όπου και αγωνίστηκε με την Μπέβερεν, δεσμευόταν γι' ακόμα έναν χρόνο με τη Νότιγχαμ, όμως, θα μείνει ελεύθερος έπειτα από τις συζητήσεις που έκανε με το κλαμπ που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στον Ατρόμητο, θ' αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ευθύμη Κουλούρη που έκανε τρομερή σεζόν και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα