Ιντέγε: «Με έπεισαν τα λόγια του προέδρου»

Ιντέγε: «Με έπεισαν τα λόγια του προέδρου»

Ιντέγε: «Με έπεισαν τα λόγια του προέδρου»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Άρης και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν στην απόφασή του τα λόγια του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο 31χρονος Νιγηριανός ήταν στην μπουτίκ της ΠΑΕ όπου έγινε η επίσημη παρουσίασή του και στη ερώτηση σχετικά με τους λόγους της επιστροφής του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στον Άρη, απάντησε: «Ο πρόεδρος είναι ο βασικός λόγος που ήρθα. Ο τρόπος που μου μίλησε, θα έλεγα ότι μ’ έπεισε καθώς αντιλήφθηκα τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Θέλω να ανταποδώσω την πίστη του στο πρόσωπο μου, να δικαιώσω τον πρόεδρο αλλά και την ομάδα. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πνεύμα πολεμιστή, ισχυρή ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για τον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο είμαι εδώ».

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν τον φοβίζει το μέγεθος ευθύνης που δημιουργεί η εντυπωσιακή υποδοχή που έτυχε από τους φίλους του Άρη. «Πριν δεχθώ υπογράψω το συμβόλαιο με τον Άρη και στη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο του Άρη, σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που δεχόμουν την πρόταση του Άρη αυτομάτως θα αναλάμβανα και μια μεγάλη ευθύνη. Δεν με φόβισαν ποτέ οι ευθύνες, αντιθέτως λατρεύω τις προκλήσεις. Δεν τρομάζω, ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα της απουσίας του αλλά κι αν θα καταφέρει να βρει ρυθμό, ήταν απόλυτος. «Νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά και να παίξω. Η μάσκα που φόρεσα είναι κομμάτι μιας εξέτασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να παίξω το πρώτο παιχνίδι. Θα ξεπεράσω το διάστημα της αποχής. Έχω στη διάθεσή μου ένα σημαντικό διάστημα για να προετοιμαστώ και θα το εκμεταλλευτώ. Έκανα προπονήσεις μόνος μου, υπάρχει χρόνος για να έρθω στο σημείο που θέλω αλλά και πρέπει να είμαι. Πέρα από το γκολ να βοηθήσω με την ασίστ αλλά και με τον γενικό τρόπο παιχνιδιού μου. Θα είμαι έτοιμος, έχω εξάλλου χρόνο μπροστά μου».

Σε ερώτηση για το αν έχει αποφασίσει για τον τρόπο πανηγυρισμού του πρώτου τέρματος που θα πετύχει, απάντησε… «είναι νωρίς ακόμη για να αποφασίσω πώς θα πανηγυρίσω το πρώτο μου γκολ. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς νιώθω εκείνη τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα