Παντελίδης: «Προέχει η δική μας ομάδα»

Παντελίδης: «Προέχει η δική μας ομάδα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Προέχει η δική μας ομάδα»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Άρη στο Europa League και στάθηκε περισσότερο στην ομάδα του και λιγότερο στην ΑΕ Λεμεσού.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις είναι πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο δε όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αναλύοντας τον αντίπαλο.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι η δική μας ομάδα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα