Ο Χόλτμπι και οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Χόλτμπι και οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο Λιούις Χόλτμπι έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, η περίπτωση του 28χρονου Γερμανού χαφ έχει εξεταστεί, καθώς μένει ελεύθερος, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για κάτι καλύτερο στην αγορά.

Αργεντινή - Παραγουάη με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το όνομα του Λιούις Χόλτμπι, που ήρθε το πρωί της Τετάρτης (19/6) στην επικαιρότητα, δεν προέκυψε τυχαία, καθώς ο 28χρονος Γερμανός μέσος είναι στη λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εξετάσει την περίπτωση του γεννημένου στις 18 Σεπτεμβρίου του 1990 άλλοτε διεθνή Γερμανού χαφ, καθώς μετά από πέντε χρόνια (2014-2019) στο Αμβούργο αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια της ομάδας από το μεγάλο λιμάνι της Βόρειας Γερμανίας να εξασφαλίσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Χόλτμπι κυκλοφορεί ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά εξ ου και το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» κι άλλων ομάδων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για την απόκτησή του.

Τον περασμένο Απρίλιο αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αμβούργου με την Ουνιόν Βερολίνου και ουσιαστικά έριξε τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του, αναζητώντας το… επόμενο λιμάνι της καριέρας του.

«Μετά από πέντε χρόνια γεμάτα στο Αμβούργο, όλα τα σημάδια είναι αποχαιρετισμού. Είμαι στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά και θα ήθελα να γίνω κομμάτι ενός νέου ελκυστικού project. Τώρα είμαι σε επαφές για να δω τι επιλογές υπάρχουν», είχε πει ο Γερμανός μέσος που έχει το αριστερό ως «καλό» του πόδι και αγωνίζεται κυρίως στον άξονα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί και στα άκρα.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την ακαδημία της Σπάρτα Γκέντεραθ, ακολούθησαν οι Γκλάντμπαχ και Άαχεν από όπου μεταπήδησε στη Σάλκε, η οποία πλήρωσε 3.000.000 για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2009. Με τους «βασιλικούς μπλε» έκανε συνολικά 79 συμμετοχές με 13 γκολ και 18 ασίστ, ενώ μέχρι να φύγει για πρώτη φορά από τη Γερμανία, είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπόχουμ (14 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ) και την Μάιντζ (32 συμμετοχές, 6 γκολ, 10 ασίστ).

Το χειμώνα του 2013 βρέθηκε στο Βόρειο Λονδίνο και την Τότεναμ με την οποία κατέγραψε 42 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ, ενώ για ένα μικρό διάστημα παραχωρήθηκε δανεικός και στην Φούλαμ, όπου έπαιξε 13 παιχνίδια με 1 γκολ και τρεις ασίστ.

Η στιγμή του ποδοσφαιρικού επαναπατρισμού του ήρθε το καλοκαίρι του 2014 όταν παραχωρήθηκε αρχικά ως δανεικός στο Αμβούργο, που πλήρωσε μετά από ένα χρόνο, 6,5 εκατομμύρια ευρώ στους Spurs για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Συνολικά με το Αμβούργο έκανε 138 συμμετοχές, με 15 γκολ και 18 ασίστ, ενώ τη χρονιά που τελείωσε ο 28χρονος Γερμανός «έγραψε» 31 συμμετοχές, σημειώνοντας πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Το βιογραφικό του Χόλτμπι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που ψάχνει λύσεις για να καλύψει τα πολλά κενά της στη μεσαία γραμμή και θα αποκτήσει σίγουρα ακόμη ένα ποδοσφαιριστή, μετά τον Ισμαέλ Σίλβα που έρχεται την Παρασκευή (21/6) στη Θεσσαλονίκη, για το συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου.

Πάντως, εκτός από την περίπτωση του Γερμανού χαφ, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να… ξεψαχνίζουν κι άλλους ποδοσφαιριστές. Το αν θα επιστρέψουν στον 28χρονο μέσο από το Ερκελεντζ θα εξαρτηθεί από τη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη με τον πρώτο στόχο αυτή την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα