Συμφωνία για Σιμάο η ΑΕΚ! (vid)

Συμφωνία για Σιμάο η ΑΕΚ! (vid)

Δημήτρης Βέργος
Συμφωνία για Σιμάο η ΑΕΚ! (vid)

bet365

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, έχει φτάσει σε συμφωνία με την Αντβέρπ στις 400.000 ευρώ για τον Νταβίντ Σιμάο και είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Μετά τις συμφωνίες με Σπόρτινγκ και Άντερλεχτ για τους δανεισμούς τον Ζεράλδες και Βράνιες, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά και σε μια ακόμα προσθήκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο, η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Νταβίντ Σιμάο με κανονική μεταγραφή έναντι 400.000 ευρώ.

Ο 29χρονος μέσος, το όνομα του οποίου έφερε στο προσκήνιο η εφημερίδα «Ώρα», αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για έναν χαφ με δημιουργικές ικανότητες, ο οποίος μετακινήθηκε τον Ιανουάριο στον βελγικό σύλλογο από την Μποαβίστα.

Η μεταγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο από τη στιγμή που οι σύλλογοι έδωσαν τα χέρια, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει με θετικό τρόπο και αυτήν την περίπτωση. Μάλιστα, οριστικές εξελίξεις πιθανόν να υπάρξουν ακόμα και εντός της σημερινής ημέρας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει ακόμα τελική συμφωνία, ωστόσο αν όλα πάνε καλά, και αυτή ολοκληρωθεί, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Σιμάο, ο οποίος διαθέτει καλό αριστερό πόδι, υπέγραψε τον Ιανουάριο στην Αντβέρπ, με την οποία είχε 12 συμμετοχές, ενώ στην Μποαβίστα τη φετινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα